Prijslijst

Er zijn verschillende opties mogelijk om jouw afspraak op maat te maken, dus neem een kijkje in de prijslijst en maak die passende afspraak naar wens!

Maatwerk

Het is mogelijk om je afspraak naar wens en prijs samen te stellen. Zo kun je er voor kiezen om je afspraak voor je proefkapsel bij mij in Gouda te laten doen en voor het gemak laat je mij voor je bruidskapsel naar jouw eigen locatie komen. Betaal je alleen voor jezelf of kies je ervoor om met een aantal anderen een mooi feestkapsel te laten maken, om zo de reiskosten te kunnen delen… Ook kun je per danskapsel betalen, maar misschien is de sponsor aanbieding wel iets voor jou? Aan jou de keus! Heb je nog verdere vragen, stel ze gerust.

Pakketprijs Bruidskapsel€ 250,00
Inclusief;
* Bruidskapsel op locatie
* Uitgebreide proefsessie van 2 uur
* Meerdere proefkapsels voor de bruid mogelijk
* Personaliseren en ontwerpen eigen unieke haarsieraad
* Persoonlijk en deskundig (haar) advies
* Snel Whatsapp contact
Extra tijd proefsessie per uur€ 75,00
* Voorwaarden bruidshaarstyling;
– Wanneer er een datum afgesproken is voor het bruidskapsel, zal er € 50,- aanbetaling gevraagd worden. De overige kosten moeten op de dag van het proefkapsel worden voldaan.
– Heb je een aanbetaling gedaan en wordt de afspraak verzet, dan ontvang je desgewenst een tegoedbon van het aanbetaalde bedrag, welke in te wisselen is voor iedere afspraak.
– De prijs is exclusief kosten voor een haarsieraad.
Kosten Danskapsel
vanaf€ 45,00
Sponsor
aanbieding
per kapsel€ 35,00
op danslocatie+ € 10,00
* Voorwaarden danskapsel/sponsor aanbieding;
– Sponsor dame zijn kan vanaf 3 kapsels per dansseizoen en hebben dan een vaste prijs per kapsel.
– In overleg is het mogelijk om op wedstrijdlocatie(s) een kimono te dragen van Hairdo for you. Bij beschadiging of verlies worden de kosten van € 50,- verhaalt bij de laatste gebruiker.
– Ik vraag je om mijn pagina van Hairdo for you te liken op social media en enkele berichten met foto’s te delen op je eigen tijdlijn/pagina onder vermelding van Hairdoforyou(2).
– Het wordt gewaardeerd als je een aantal flyers/visitekaartjes zou willen verspreiden, om mijn naamsbekendheid te vergroten.
– De kosten op danslocatie zijn een vaste prijs die bij je kapsel prijs wordt opgeteld en betreffen reiskosten en entreekosten. De danslocaties waar ik aanwezig ben zijn te vinden op de evenementen pagina op de website.
– De reiskosten naar een eigen locatie zijn € 0,40 per km, berekend vanaf mijn locatie in Gouda en betreffen retour aantal kilometers.
Kosten Feestkapsel
Kinderen€ 27,50
Volwassenen€ 52,50
Workshopper persoon€ 45,00
* Voorwaarden prijzen;
– Alle prijzen in de prijslijst zijn exclusief reiskosten naar locatie, tenzij anders aangegeven.
– Buiten Gouda reken ik € 0,40 per kilometer retour aan reiskosten.
– Eventuele parkeer- en overvaarkosten worden in rekening gebracht.
– Het inplannen van meerdere personen is mogelijk, maar wel op één locatie.
– Alle kapsels dienen vooraf overlegd te worden, om een zo goed mogelijke tijdsafspraak en prijsindicatie te kunnen maken.
– Alle kapsels en workshops op deze prijslijst zijn inclusief (oefen)materiaal en haarstylingsproducten.
Kosten Haarsieradenvanaf€ 2,00
Cadeaubonvanaf€ 5,00
Verzendkosten vanaf€ 3,50
Prijslijst - Cadeaubon