Evenementen

Op deze pagina vind je de diverse evenementen waar ik aan deelneem, met passende tijdschema’s en locaties. Weet jij nog een leuk evenement, maar staat deze er niet tussen? Laat me dat dan even weten, zodat ik kan kijken wat ik voor jou kan betekenen!


WORKSHOP; Vlechten
Heb jij altijd al willen kunnen vlechten, maar lukt het maar niet? Kom dan langs voor een workshop vlechten. Tijdens deze workshop leer je de vlechten, die jij wilt leren. Wanneer je de (basis) vlechten beheerst, kun je ze eindeloos variëren om zo nog meer unieke kapsels te kunnen maken, wat we ook zullen doen deze workshop. Je kunt tijdens deze workshop zelf een model meenemen, maar er zijn ook oefenhoofden om te gebruiken. Dus kom gezellig langs met een vriendin, je moeder, je dochter, je partner of alleen en leer vlechten!

Locatie
Gravenstein 70 te Bodegraven

  • Geef tijdens het aanmelden aan of je een eigen model mee neemt of een oefenhoofd wilt gebruiken.
  • Alle workshops hebben een vaste prijs van €25,- per persoon.
  • Wil je graag op een andere dag, tijd of locatie een workshop volgen, neem dan contact met mij op en vraag naar de mogelijkheden.

9 & 10 NOVEMBER: WDC DUTCH OPEN CHAMPIONSHIPS
De Open Kampioenschappen van de WDC staan weer gepland dit jaar en dat beloofd een groots spektakel te worden! Iedereen is al druk bezig met de voorbereidingen om een zo goed mogelijke plek te behalen deze dag! Ook ik ben al bezig met de voorbereidingen voor deze dag, door nieuwe kapsels uit te proberen en inspiratie op te doen! Neem jij deel aan deze wedstrijd en heb je interesse in een danskapsel voor deze dag, wacht dan niet te lang met het maken van een afspraak, want vol is vol…

Vrijdag 8 november
Er zijn nog plaatsen vrij op deze dag!

Zaterdag 9 november
Er zijn nog plaatsen vrij op deze dag!

Zondag 10 november
Er zijn nog plaatsen vrij op deze dag!

Locatie
Assen

    • Voor iedere klasse kan er een kapsel gemaakt worden!
    • Laat van tevoren aan mij weten wat voor kapsel je wilt, zodat ik kan beoordelen of dit mogelijk is en ik jou gepast advies kan geven om je haar voor te bereiden.
    • Het maken van de kapsels zal op de aangegeven locatie plaatsvinden, omdat het voor mij niet mogelijk is om bij iedereen aan huis te komen deze dag(en).

17 NOVEMBER; Weddingfair Utrecht
Ik zal deze dag aanwezig zijn met een stand, waar je voor al je vragen over je bruidskapsel terecht kunt. Ook zijn er genoeg inspiratiefoto’s om ideeën op te doen of kunnen we samen brainstormen wat er bij jouw stijl past. Kom gezellig langs op deze gratis beurs en kijk je ogen uit!

Tijd
11.00 – 17.00 uur

Locatie
Theater Stefanus, Braziliëdreef 2 te Utrecht.


13 & 14 DECEMBER; Winterfair Woerden
Tijdens deze Winterfair in het centrum van Woerden zal ik met een kraam aanwezig zijn. Je kunt dan uit het voorbeeldboek een mooi kapsel kiezen, dat ik ter plekke voor je zal maken. De kapsels die ik aanbiedt zullen voor een speciale actieprijs gedaan worden, dus kom langs gezellig langs!

Vrijdag 13 december
12.00 – 21.00 uur

Zaterdag 14 december
10.00 – 16.00 uur

Locatie
Centrum Woerden