Feestkapsel

Ben je daggast op een bruiloft, heb je een gala, diploma uitreiking, communie of een andere speciale gelegenheid? Dan hoort daar natuurlijk een mooi feestkapsel bij! Voor zowel jong als oud verzorg ik naar wens een passend feestkapsel op locatie naar keuze, dus doe inspiratie op en maak je look compleet!

Voorbereiding

Als voorbereiding vraag ik je om wat voorbeeldfoto’s naar mij te sturen, zodat ik een indruk krijg wat voor soort kapsel je mooi vindt. Aan de hand van de foto’s kan ik je adviezen geven of dit haalbaar is met jouw (type) haar en wat er voor mogelijkheden zijn om er jouw perfecte feestkapsel van te maken. Ook kan ik je dan een tijdsindicatie geven, zodat je weet met hoeveel tijd je rekening moet houden op de dag van je kapsel. Vooraf aan je feestkapsel raad ik je aan om je haar een dag van tevoren te wassen met alleen shampoo, zodat je haar niet te zacht en glad wordt door andere producten en je kapsel het beste kan blijven zitten. Een feestkapsel voor volwassenen kost € 52,50 en voor kinderen € 27,50.

Haarsieraden

Ik heb een diverse collectie aan (handgemaakte) haarsieraden, die je kapsel net dat beetje extra kunnen geven. Een haarsieraad is namelijk een mooie aanvulling op je kapsel, omdat het vaak bepalend is voor je gehele uitstraling. De basis van de haarsieraden zijn zilver en goud, maar kunnen ook desgewenst in (thema) kleur gemaakt worden. Zit er geen haarsieraad op voorraad tussen die helemaal voldoet aan jouw wensen, dan is het ook mogelijk dat ik een haarsieraad op maat voor je maak. Zou je graag een haarsieraad willen dragen, dan adviseer ik je om dat tijdig kenbaar te maken, zodat ik er eventueel nog eentje voor je kan maken. De haarsieraden worden los van het kapsel verkocht, dus je kunt ze ook altijd iemand cadeau geven.

Planning

Als je een tijdsindicatie van mij hebt gekregen voor je feestkapsel, bepalen we samen op welk tijdstip ik het beste op locatie aanwezig kan zijn. Ik reken geen extra tarief voor ‘vroeg opstaan’, dus de tijd maakt voor mij niet uit. Ik heb ervaring met het tegelijkertijd samenwerken met de visagiste, maar het is ook mogelijk dat ik voor of na de visagie aanwezig ben. Wil je dat ik samen met een collega visagiste van mij aanwezig ben, vraag me dan naar de mogelijkheden.

Groep opties

Het is mogelijk om met meerdere personen een feestkapsel te laten maken, echter alleen op één locatie. Dat kan bij mij in Gouda of op een eigen locatie naar wens. Of misschien vindt je het leuk om zelf te leren hoe je een feestkapsel kunt maken bij jezelf of een ander, dan is een workshop iets voor jou en je vriendin(nen)!

Inspiratie

Ter inspiratie heb ik een aantal foto’s geplaatst van klanten die je voor gegaan zijn. Wil je echter up to date blijven van alle kapsels die ik maak, volg me dan via Facebook en/of Instagram.