Danskapsel

Alle kapsels maken vind ik leuk, maar de creativiteit die ik kwijt kan in een danskapsel vind ik persoonlijk een hele toffe uitdaging en het geeft een extra toevoeging aan mijn vakgebied. Je kunt binnen de richtlijnen voor je haar, je creativiteit gebruiken en je persoonlijke stijl benadrukken. Het maakt je look op de vloer compleet en het geeft je rust en zelfvertrouwen wanneer je weet dat je kapsel er tof uit ziet en goed blijft zitten. Dit soort kapsels mogen meer ‘out of the box’ zijn en hierbij bestaan de haarsieraden uit glitters en stenen. Het is toegestaan in elke dansklasse, dus wie wil dat nou niet?!

Voorbereiding

Als voorbereiding vraag ik je om wat voorbeeldfoto’s naar mij te sturen, zodat ik een indruk krijg wat voor soort kapsel je mooi vindt. Aan de hand van de foto’s kan ik je adviezen geven of dit haalbaar is met jouw (type) haar en wat er voor mogelijkheden zijn om er jouw perfecte danskapsel van te maken. Ook kan ik dan al een globale tijdsindicatie geven voor het maken van je kapsel. Vooraf aan je kapsel raad ik je aan om je haar een dag van tevoren te wassen met alleen shampoo. Dit zorgt ervoor dat je haar niet te zacht en glad wordt door andere producten, maar ook dat je haar niet te vet zal zijn om mijn stylingtools optimaal te kunnen gebruiken.

Kapsels

Een danskapsel kun je voor iedere klasse laten maken. Als je net begint met dansen, is het een optie om gebruik te maken van mijn ‘Actie kapsels’. Dit zijn 8 vooraf bepaalde basis kapsels, zonder stenen, voor een vaste prijs van € 30,- per kapsel. Deze kapsels zijn niet zo uitbundig als de op maat gemaakte kapsels, maar hebben wel de uitstraling van een Latin of Ballroom look. Leuk bijvoorbeeld voor een NK wedstrijd, als je niet zo groot budget hebt of als je zelf niet zo handig bent met je haar. Je kunt deze kapsels uiteraard aanvullen met een (los te koop) tof haarsieraad of oorbellen! Je vindt de actie kapsels onderaan bij de fotogalerij. Alle overige kapsels die niet onder de actie kapsels vallen, hebben een prijs van € 45,- inclusief eventuele plakstenen. Het is voor alle kapsels mogelijk om deze op (dans)locatie te laten maken. Houd mijn social media in de gaten wanneer ik op wedstrijd locatie ben…

Haarsieraden & oorbellen

Ik heb een diverse collectie aan gekleurde stenen en glitters die in je danskapsel verwerkt kunnen worden. Zo is het mooi om de kleur van je jurk terug te laten komen in je haar, om er één geheel van te maken. Deze stenen en glitters zitten in de prijs van je danskapsel. Daarnaast verkoop ik handgemaakte danssieraden, die je heel makkelijk met een speldje vast kunt zetten of vast kunt lijmen op je haar of voorhoofd. Ook is het mogelijk om oorbellen te laten maken. Je koopt ze los of stelt ze als set samen met je haarsieraad. Verder is het mogelijk om een haarstukje door mij te laten maken. Deze kun je zelf samenstellen qua vorm en kleur van de stenen. Ik heb diverse kleuren haar waar ik het haarstukje van kan maken, zodat deze goed past bij je eigen haarkleur en het lijkt alsof je haar zo gestyld is. Ik zorg ervoor dat het haarstukje makkelijk te bevestigen is door middel van een (schuif)speldje en/of clipje, zodat het ook goed blijft zitten. Het enige wat je dan zelf hoeft te doen is een basis knot of staart maken en het haarstukje toe te voegen! Mocht je nog handige tips kunnen gebruiken voor het maken van zo’n goed basis kapsel, maak dan gebruik van een workshop waarin ik je daar alles over kan leren! Het haarstukje wordt los verkocht en de prijs daarvan wordt bepaald door je wensen en grootte ervan.

Planning

Het is mogelijk om je danskapsel bij mij in Gouda te laten doen, maar ik kan ook op een eigen locatie naar wens komen. Er zijn altijd een aantal wedstrijden per dansseizoen waar ik aanwezig zal zijn op de danslocatie. Het is dan ook een optie om je danskapsel daar te laten verzorgen, mits er voldoende ruimte in de timetable is om dit te kunnen doen. Voor je kapsel op danslocatie vraag ik een meerprijs van € 10,- wat een deel van de reiskosten en entreekosten betreft. Tijdens NK wedstrijden ben ik, bij voldoende klanten, vlakbij de danslocatie aanwezig en kun je er voor kiezen om bijvoorbeeld voor beide dagen een ander kapsel te laten maken. Mocht het zo zijn dat het in de tijdsplanning voor een danswedstrijd handiger is om het danskapsel een dag daarvoor te maken, dan is dat ook mogelijk. Met de meeste danskapsels kun je namelijk goed een nacht slapen.

Sponsor aanbieding

Voor de danskapsels kun je kiezen voor een sponsoraanbieding. Deze kun je aanvragen als je 3 of meer danskapsels per dansseizoen wilt laten verzorgen door mij. Je krijgt dan een vaste prijs van € 35,- per danskapsel en je hebt voorrang op overige klanten die een kapsel willen laten doen. Zo ben je verzekerd van een mooi danskapsel per wedstrijd, waar je zelf geen omkijken naar hebt. In overleg met mij kijken we naar de locaties waar we de danskapsels zullen maken en deze kunnen we aanpassen aan de wedstrijdlocaties. Een leuke toevoeging aan het sponsor dame zijn, is dat je een kimono van mij te leen krijgt om tijdens de wedstrijden te kunnen dragen. Zo blijf je lekker warm tussen het dansen door en maak je andere dames enthousiast over je mooie danskapsel!

Inspiratie

Ter inspiratie heb ik een aantal foto’s geplaatst van klanten die je voor gegaan zijn en de actiekapsels. Wil je echter up to date blijven van alle kapsels die ik maak of wanneer ik op welke wedstrijdlocatie ben, volg me dan via Facebook en/of Instagram.