Bruidskapsel in Amsterdam

Een bruidskapsel maakt je look op jullie trouwdag helemaal af. Het is daarom belangrijk dat deze passend is bij je jurk, stijl en wensen die je hebt. Je ziet je haar immers op elke trouwfoto terug en het is dan ook goed om de tijd te nemen om uit te zoeken hoe je je bruidskapsel precies wilt. Ik verzorg het bruidskapsel op een locatie naar wens in Amsterdam, zodat je jullie trouwdag op je gemak kan beginnen. De dag zal immers al druk genoeg zijn!

Voorbereiding

Als voorbereiding vraag ik je om wat voorbeeldfoto’s naar mij te sturen, zodat ik een indruk krijg wat voor soort bruidskapsel je mooi vindt. Aan de hand van de foto’s kan ik je adviezen geven of dit haalbaar is met jouw (type) haar en wat er voor mogelijkheden zijn om er jouw perfecte bruidskapsel van te maken. Ook kan ik dan al een globale tijdsindicatie geven voor het maken van je (proef)kapsel. Vooraf aan je (proef)kapsel raad ik je aan om je haar een dag van tevoren te wassen met alleen shampoo, zodat je haar niet te zacht en glad wordt door andere producten en je kapsel het beste kan blijven zitten.

Proefkapsel

Ik adviseer altijd een proefkapsel te nemen, omdat je dan het beste kunt zien of het bruidskapsel wat je voor ogen hebt ook echt bij je wensen past. Vaak worden er in foto’s die je online vindt extensions gebruikt, waardoor het met je eigen haar toch een andere look kan krijgen. Daarnaast vind ik het fijn om je tijdens deze afspraak alvast een keer ontmoet te hebben en kan ik gelijk kennis maken met je haar. Er zijn namelijk diverse technieken die ik kan gebruiken om een kapsel te maken en het is voor mij goed om tijdens je proefkapsel de juiste techniek af te kunnen stemmen op jouw haar en wensen. Ook is het erg prettig voor jou, dat ik je na je proefkapsel een definitieve tijdsindicatie voor je kapsel kan geven voor in je dagplanning op je trouwdag. In tegenstelling tot het bruidskapsel dat op locatie wordt gedaan, kun je voor je proefkapsel ervoor kiezen om dat bij mij in Gouda te laten doen.

Haarsieraden

Ik heb een diverse collectie aan (handgemaakte) haarsieraden, die we tijdens het proefkapsel kunnen uitproberen om je kapsel net dat beetje extra te geven. Een haarsieraad is namelijk een mooie aanvulling op je kapsel, omdat het vaak bepalend is voor je gehele uitstraling. Als je bijvoorbeeld een sluier draagt tijdens de ceremonie en die doe je daarna af, maakt een haarsieraad je kapsel toch nog feestelijk.

De basis van de haarsieraden zijn zilver en goud, maar kunnen ook desgewenst in (thema) kleur gemaakt worden. Zit er geen haarsieraad op voorraad tussen die helemaal voldoet aan jouw wensen, dan is het ook mogelijk dat ik een haarsieraad op maat voor je maak. De haarsieraden worden los van het kapsel verkocht, dus je kunt ze ook altijd iemand cadeau geven.

Planning

Als je een tijdsindicatie van mij hebt gekregen voor je bruidskapsel, bepalen we samen op welk tijdstip ik het beste op locatie aanwezig kan zijn. Ik reken geen extra tarief voor ‘vroeg opstaan’, dus de tijd maakt voor mij niet uit. Het is vooral belangrijk dat je genoeg tijd in je planning op neemt voor de onderdelen die gedaan moeten worden. Denk er hierbij ook aan om rustmomenten voor jezelf in te plannen of iets ruimere tijd te plannen voor je onderdelen, zodat je geen superstrak schema krijgt en dus niet vastloopt wanneer iets langer duurt.

Zelf heb ik ervaring om tegelijkertijd met de visagiste samen te werken, maar het is ook mogelijk dat ik voor of na de visagie aanwezig ben. Let er op dat wanneer ik voor of na een visagiste gepland wordt, de tijdsplanning en ruimte hierin goed wordt ingedeeld. Hierdoor voorkom je dat de tijd die nodig is voor je haarstyling en visagie niet in de knel komen en we beiden kunnen werken met de tijd die vooraf met je is afgesproken. Mocht je nog geen visagiste hebben, dan is het mogelijk dat ik samen met een collega visagiste aanwezig ben om jouw totale look te verzorgen. Heb je hier interesse in, laat me dit dan tijdig weten zodat ik dit voor je kan regelen.

Daggasten

Naast je bruidskapsel op locatie, kan ik ook nog voor andere (dag)gasten op dezelfde locatie een passend feestkapsel verzorgen. Mijn voorkeur gaat er naar uit eerst het bruidskapsel te doen en daarna pas anderen te voorzien van een kapsel, maar als er een goede planning is waarin dit in een andere volgorde gedaan kan worden, is dat ook mogelijk. Overleg altijd van tevoren met mij om hoeveel personen het gaat en welke kapsels er gedaan moeten worden, zodat ik je ook hier een tijdsindicatie voor in je dagplanning voor kan geven.

Als er een grote groep daggasten is voor een feestkapsel of er is een krappe tijdsplanning, dan is het mogelijk dat ik samen met een collega kapper aanwezig ben. Is dit voor jou wenselijk, laat me dit dan tijdig weten zodat ik dit voor je kan regelen.

Inspiratie

Ter inspiratie heb ik een aantal foto’s geplaatst van klanten die je voor gegaan zijn. Wil je echter up to date blijven van alle kapsels die ik maak, volg me dan via Facebook en/of Instagram.