Bruidskapsels

Een bruidskapsel maakt je look op jullie trouwdag helemaal af en het is daarom belangrijk dat deze passend is bij de jurk, stijl en wensen die je hebt. Als voorbereiding vraag ik je om wat voorbeeldfoto’s naar mij te sturen, zodat ik een indruk krijg wat voor soort kapsel je mooi vindt. Aan de hand van de foto’s kan ik je adviezen geven of dit haalbaar is met jouw (type) haar en wat er voor mogelijkheden zijn om er jouw kapsel van te maken.

Ik adviseer altijd een proefkapsel te nemen, omdat je dan het beste kunt zien of het kapsel wat je voor ogen had ook echt bij je wensen past. Tegelijkertijd kunnen we er nog aanpassingen aan doen en krijg je een tijdsindicatie van je kapsel voor in je dagplanning. Het proefkapsel kan bij mij in Gouda gedaan worden, maar ook op een locatie naar wens.

Verder bezit ik een hoop diverse soorten haarsieraden, die we tijdens het proefkapsel kunnen uitproberen om je kapsel dat beetje extra te geven. Zit er geen sieraad tussen die helemaal voldoet aan jouw wensen, dan is het ook mogelijk dat ik een haarsieraad voor je maak. De sieraden zijn los van het kapsel te koop.

Zijn er naast jou nog meer (dag)gasten die een feestkapsel willen, dan is het mogelijk dat ik ook bij hun een kapsel maak. Mijn voorkeur gaat er naar uit eerst het bruidskapsel te doen en daarna pas anderen. Houd hier rekening mee in je tijdsplanning van de dag of er ruimte is voor meerdere kapsels op locatie.

Ter inspiratie heb ik een aantal foto’s geplaatst van klanten die je voor gegaan zijn. Wil je echter up to date blijven van alle kapsels die ik maak, volg me dan via Facebook en/of Instagram.